Publications

Functionele Dynamics365 Consultants – Remote / Rijswijk

By 21 March 2023 March 21st, 2023 No Comments

Introduction

Red Carpet IT Services is opzoek naar Functionele Dynamics 365 Consultants. Wil jij een grote en belangrijke bijdrage leveren aan de digitale transformatie binnen een internationale organisatie? Kun jij de behoefte vanuit de business omzetten naar concrete oplossingen? Lijkt het je gaaf om jouw klanten en collega’s te ondersteunen en te begeleiden m.b.t. de M365 modules Sales & Marketing en Field Service en om de ervaring te verbeteren en te digitaliseren?

Organization

Onze klant is een leidende organisatie op het gebied van Certificering en Inspectie.

Function

Als functioneel consultant zorg je voor continuïteit in en het optimaal functioneren van Dynamics 365 CE en/of F&O, in het bijzonder de modules Sales & Marketing en Field Service. Je levert hoogwaardige business & functional consultancy rondom het Dynamics 365 platform en de bijbehorende Apps. Je ondersteunt hiermee je collega’s in de business, met het Inspectiebedrijf, bij de adoptie van deze nieuwe manier van werken, gebruikmakend van Dynamics 365 met een focus op de Sales & Marketing en Field Service modules.

Requirements

Specifieke functie competenties als organisatiesensitiviteit, analytische vaardigheden, zichtbaarheid en goede communicatieve vaardigheden onmisbaar.

Beschik jij over het volgende profiel?

Wo- werk-en denkniveau en in het bezit van een hbo- diploma, bijvoorkeur op het gebied van informatica, bedrijfskundige informatica of aanverwant;

Je hebt relevante werkervaring als Microsoft Dynamics 365 CE en/of F&O consultant en/of ervaring met de implementatie van ERP- pakketten;

Je kunt CRM, Field Service en Projectenmodule (PSA) ondersteunen;

Je kunt werken met BiSL, BiSL Next, Agile/Scrum, Lean en ITIL;

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Bereid en in staat tot incidenteel internationaal reizen;

Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Offer

Contract voor minimaal 12 maanden en marktconform uurtarief o.b.v. kennis en ervaring. 

Information

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rian Barnes via +31651966686. Direct solliciteren? Stuur je CV (en motivatie) dan via onderstaande button. Be part of our winning team!

Application